4-25 August 2024
News & Events , Bars & Clubs

Sundance: Η απόλυτη κυριακάτικη απογευματινή εμπειρία επιστρέφει στo Columbia Sun τον Αύγουστο

Το τέλειο σκηνικό για όλες τις καλοκαιρινές σας αποδράσεις

Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιουλίου 2024

Για ακόμη ένα καλοκαίρι, τo Columbia Sun σας προσκαλεί να ζήσετε το απόλυτο beach party κάθε Κυριακή απόγευμα του Αυγούστου. Οι εκδηλώσεις του Sundance διαθέτουν μια απίστευτη σύνθεση με διεθνείς, τοπικούς και κατευθείαν από τη Μύκονο DJs, που υπόσχονται αξέχαστη μουσική, χορό και διασκέδαση σε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς παραλιακούς χώρους της Λεμεσού, το Columbia Sun.

Μετά την επιτυχία των περσινών events, οι Κυριακές του Sundance έχουν γίνει must για τους λάτρεις της μουσικής και των πάρτι. Κάθε Κυριακή απόγευμα, το Columbia Sun προσφέρει μουσικές επιλογές που κυμαίνονται από ηλεκτρονικά έως άφρο, έθνικ και λάτιν μπιτ, ιδανικά για ζωντανές καλοκαιρινές μέρες δίπλα στη θάλασσα. Όλες οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 3 το μεσημέρι και διαρκούν μέχρι το μαγικό ηλιοβασίλεμα.

Columbia Sun - MEGABLAST with Eribertho Cruz 11.08 (2).jpg

Το φετινό lineup περιλαμβάνει:

4 Αυγούστου: Έναρξη του μήνα με ντόπια ταλέντα DJ Dimitrios και DJ Andy Pervinca.

11 Αυγούστου: Το αποκορύφωμα της σεζόν! Μην χάσετε το θρυλικό Megablast με τον Eribertho Cruz σε ζωντανά φωνητικά και κρουστά. Τα set αυτού του δυναμικού ντουέτου ξεπερνούν τα όρια των συμβατικών μουσικών ειδών, προσφέροντας ένα μοναδικό μείγμα μελωδιών και ζωντανής ηλεκτρονικής μουσικής με λατινοαμερικάνικες επιρροές. Ετοιμαστείτε όχι μόνο για μια εκπληκτική παράσταση που θα σας κάνει να χορεύετε όλη τη νύχτα, αλλά για μια μοναδική εμπειρία που θα σας συναρπάσει.

18 Αυγούστου: Ο DJ Anthony, κατευθείαν από τη Μύκονο, φέρνει τον χαρακτηριστικό ήχο του στη χρυσή ακτή του Columbia Sun.

25 Αυγούστου: Κλείνοντας δυναμικά τον μήνα, ο DJ Chris Fild, επίσης από τη Μύκονο, θα κρατήσει την ενέργεια στα ύψη με τα beats να ανεβαίνουν.

Columbia Sun - MEGABLAST with Eribertho Cruz 11.08 (3).jpg

Το Columbia Sun, βρίσκεται στην ακτογραμμή του Lady's Mile στη Λεμεσό και είναι το ιδανικό μέρος για όσους αναζητούν αξέχαστες εμπειρίες. Ο χώρος περιλαμβάνει πολυτελείς ξαπλώστρες, δύο μπαρ, συμπεριλαμβανομένου του μαροκινού tent bar και ενός lounge bar ιδανικού για χαλάρωση ή χορό, με μοναδικές γαστρονομικές απολαύσεις από ένα όμορφο εστιατόριο με ανοιχτή κουζίνα και εκπληκτική θέα στη θάλασσα.

Είτε απολαμβάνετε τον ήλιο κατά τη διάρκεια της ημέρας είτε χορεύετε το ηλιόλουστο απόγευμα τα σαββατοκύριακα, το Columbia Sun προσφέρει το τέλειο σκηνικό για όλες τις καλοκαιρινές σας αποδράσεις.

Columbia Sun - MEGABLAST with Eribertho Cruz 11.08 (5).jpg

Για να εξασφαλίσετε τη θέση σας σε αυτές τις θεαματικές εκδηλώσεις, κάντε κράτηση καλώντας ή στέλνοντας ένα μήνυμα WhatsApp στο +357 25 321700. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Columbia Sun, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.columbia-sun.com ή ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης @columbiasun.

Ελάτε μαζί μας κάθε Κυριακή αυτόν τον Αύγουστο στο Columbia Sun και αξιοποιήστε στο έπακρο το καλοκαίρι σας με αξέχαστη μουσική, απίστευτο vibe και έναν εκπληκτικό παραθαλάσσιο χώρο. Μην χάσετε τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό για πάρτι!

Columbia Sun - MEGABLAST with Eribertho Cruz 11.08.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close